Permanent Ampiais- ja tuholaisvaahto

Permanent on uudenlainen vaahtomainen aine ampiaisten ja niiden pesien sekä muiden hyönteisten torjuntaan vaikeapääsyisistä onkaloista, vaatekaappien takaa tai muista hankalista paikoista.

Ampiaispesän eliminoiminen turvallisesti:

Ampiainen on monin tavoin hyödyllinen hyönteinen, mutta toisinaan se asettuu pesimään paikkoihin, joissa se aiheuttaa vaaraa ihmisille tai eläimille. Varsinkin ampiaisen pistolle allergiset ovat erityisessä vaaravyöhykkeessä. Ampiais- ja tuholaisvaahto on tarkoitettu käytettäväksi silloin kun yhteiselo ampiaisten kanssa aiheuttaa vaaraa tai pesän läsnäolo muuten hankaloittaa elämää.

Suihkuta vaahtoa erityisesti pesäaukkoon myöhään illalla tai aikaisin aamuyöllä ja jos mahdollista suoraan aukosta sisään, jotta vaahtoa levittyy myös pesän sisällä oleviin onkaloihin. Mikäli ampiaiset kaivautuvat vaahdon läpi ulos, toista käsittely.

Voit poistaa pesän 4 h kuluttua käsittelystä vaikka pesässä olevat ampiaiset kuolevatkin heti. Ampiaisten työssäoloaika kerrallaan on 4 h, joten viimeinen työmatkalla oleva ampiainen saapuu takaisin pesään viimeistään 4 h kuluttua ja yrittää murtautua vaahdon läpi, mutta kuolee torjunta-aineen vaikutuksesta. Mikäli poistat pesän ennen kuin 4 h on kulunut vaahdotuksesta, pesään palaavat ampiaiset jäävät pörräämään poistetun pesän paikalle ja alkuperäinen vaaratilanne jatkuu. Permanent Ampiais- ja tuholaisvaahto on luonnonmukainen, myrkytön ja turvallinen käyttää.

Nr. 11602, Ampiais- ja
Tuholaisvaahto 300 ml
€ 15,00

Tuotevalikkoon
Verkkokauppaan


Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä.