Paluu tuotteeseen
Seramis viherkasveille – ainutlaatuinen vettä varastoiva savirouhe
 

Seramis on erittäin käytännöllinen uutuus kaikille viherpeukaloille. Seramis korvaa täysin perinteisen kukkamullan istuttaessasi uusia kasveja tai perinteisin mullanvaihdon yhteydessä.

Seramis on sinulle ja kasveillesi optimaalinen ratkaisu kun valitset kasveillesi uuden kasvualustan. Säästät myös paljon aikaa ja vaivaa vähentyneen kasvienhoidon ja harvemman kastelun ansiosta. Seramista on helpppo käyttää, kevyttä kuljettaa sekä se ei sottaa. Ja mikä tärkeintä; kasvisi saavat ihanteelliset kasvuolosuhteet!

Seramis huolehtii kaikesta mitä kasvisi tarvitsevat niiden hyvinvointiin: vedestä, hapesta ja lannoittamisen helppoudesta. Seramis valmistetaan poltetusta savesta. Se varastoi kasteluveden ja luovuttaa sen kasvien käyttöön niiden tarpeiden mukaan. Seramiksella on tärkeä etu: se ei vanhene eikä tiivisty! Voit käyttää Seramista uudelleen vuodesta toiseen. Kasvien koolla ei myöskään ole väliä. Voit istuttaa viherkasvisi joko tavalliseen pohjareiättömään ruukkuun tai normaaliin altakasteluruukkuun.
Luonnonmukainen ja huokoinen Seramis – Savirouhe varastoi sisälleen suuren määrän vettä ja antaa sen kasvien käyttöön niiden tarpeiden mukaan. Niiden huokoinen rakenne sekä raemaisuus mahdollistavat juuriston optimaalisen hapen saannin. Seramis huolehtii kasvien hyvinvoinnista ja pitää ne terveinä ja elinvoimaisina.Tuoteryhmiin

| Etusivulle | Seramis | Tilaus |


© 2015 Esbau Bio-Garden