Paluu tuotteeseen
Luonnonmukainen Seramis Savirouhe - kasteluväli pitenee jopa kuukauteen
 

Seramis-savirouheen keveys ja ilmavuus luovat erinomaiset kasvuolosuhteet kaikille kasveille.


Seramis-savirouhe on luonnonmukainen, mullan tilalla käytettävä kasvualusta, joka imee ja varastoi huokoisen rakenteensa ansiosta suuria määriä vettä ja luovuttaa sitä kasvien käyttöön niiden tarpeen mukaan. Ruukkukasvien kasteluväliä voi venyttää jopa 3–4 viikkoon.

Ruukkukasvien mullan korvaava Seramis on 100 % puhdasta, poltettua savea. Tuotetta voi käyttää niin sisä- kuin ulkokasveillakin, ja siihen voi istuttaa vaikkapa viherkasvit, ulkokukat ja yrtit. Kasvualustan keveys ja ilmavuus luovat hyvät kasvuolosuhteet kaikille kasveille: Seramikseen istutettujen kasvien juuret saavat ihanteellisen määrän happea, vaikka savirouhe olisi täysin vedellä kyllästetty.


Seramis-savirouhe on luonnonmukaista, 100 % poltettua savea.

Kastelutiheys kolmannes entisestä

Savirouhe varastoi vettä ja luovuttaa sitä kasvien käyttöön niiden tarpeen mukaan, joten kasveja tarvitsee kastella kolme kertaa vähemmän kuin multaan istutettuja kasveja. Tuote sopii siksi vaikkapa kesämökin kasveille, joita pääsee hoitamaan yleensä vain viikonloppuisin. Lomamatkojenkaan ajaksi ei tarvitse etsiä kukkienkastelijaa, sillä Seramis huolehtii kastelusta.

Seramiksen etuna on myös se, että sitä ei tarvitse vaihtaa kuten multaa. Istutuksessa pohjareiättömästä ruukusta täytetään ensin ? Seramiksella, jonka päälle kasvi asetetaan juuripaakkuineen. Lopuksi ruukku täytetään Seramiksella. Optimaalinen kastelumäärä on ¼ ruukun tilavuudesta.


Seramiksen kauniin punaruskean värin voi myös antaa näkyä kukkaruukusta.

Lähes rajaton käyttöikä

Seramis-savirouhe ei happane, laajene tai tiivisty, ja sitä voi käyttää uudestaan ja uudestaan. Kotipuutarhuri siis säästää, sillä tuotetta voi käyttää lähes ikuisesti. Ulkokäytössä tuote kestää Suomen kovatkin pakkaset.

Seramis imee ja varastoi tehokkaasti suuria määriä vettä: esimerkiksi 30 litraa Seramista pystyy pidättämään jopa 12 litraa vettä. Tämä määrä riittää kasveille noin kuukaudeksi keskikesänkin lämmössä.


Seramis on ihanteellinen myös ulkokäyttöön.

Seramis ulkona ja parvekkeella

Kaikki ulkokasvit tervehtivät ilolla Seramista. Seramiksen erinomainen vedenvarauskyky helpottaa kesäpuutarhan hoitoa. Mikäli ruukussasi on pohjareikä tarvitsee se ulkotiloissa aluslautasen.Tuoteryhmiin

| Etusivulle | Seramis | Tilaus |


© 2015 Esbau Bio-Garden